Vem är vi…

byDesign består av Sophie Slettengren som är utbildad Art Director i USA, och började sin karriär i Stockholms byråvärld. Driver sedan 1987 byDesign AB i egen regi.

SophieSV

”jag ansvarar för alla led i produktionen; från första idé till tryckfärdigt orginal. Jag arbetar antingen direkt för kund eller via reklambyrå.”

Naturligtvis vill jag helst vara med från uppstarten, men jag kan även hoppa in och avlasta mitt i projekt. Kreativitet, hög kvalitet, snabb leverans och fast offert är för mig självklarheter. Jag arbetar i InDesign, Illustrator, Photoshop, PowerPoint och Word.

Mina starka sidor är kreativt tänkande och jag och kan snabbt förstå syfte och anpassa formspråk efter grafiska riktlinjer och regler. Uppdragen är ofta väldigt olika och det är utmanande och inspirerande att få sätta sig in i projekt, hitta lösningar och kombinera kreativa idéer med nya företagskulturer.

Nuvarande kunder: Tetra Pak, Algomin, Kraftringen, Postnord Strålfors, Citadellkliniken, Trendsetter AB/Fine Wine, Fine Dining m.fl

Har under åren även arbetat med bl.a: Procordia, Del Monte, Kungliga Operan, Skokloster Slott m.m